Најава за преземање на пратки се извршува во периодот на денот од 08:00-14:00h од понеделник до петок, односно од 09:00-11:00h во сабота (освен за време на неработни денови) на следните броеви: 078 88 88 55 или 02 313 88 88.

Испораката се врши следен работен ден*.
*(зависно од изборот на услуга, погледнете во ценовникот)

Градиме иднина!

Вашето задоволство е наша најдобра препорака! Успехот во Вашиот бизнис е наша обврска!

услуги
Неработен ден!

Почитувани, По повод државниот празник “02.август Ден на Републиката” Нова ПО...

July 27, 2016
Нови вработувања!

Нова ПОШТА нуди можност за заработка преку сезонски ангажман. Реонот на Гевгелија...

July 6, 2016
Неработни денови!

Почитувани, По повод државниот празник “Рамазан Бајрам”, Нова ПОШТА ДОО нема...

June 30, 2016